hrminternetlogo1

Organisatieadvies, project- en interimmanagement, coaching, mediation

item2

Ons profiel

HRMotion is een netwerkorganisatie van professionals met een langjarige ervaring op hun vakgebied. Onze consultants kennen bovendien een groot aantal branches, waaronder de overheid, de gezondheidszorg, financiŽle dienstverlening, onderwijs, ICT en de sociale zekerheid.

Onze inzet is altijd het bereiken van concrete resultaten.

Vanuit organisatie en individu

Begeleiding van groepen en individuele medewerkers vindt altijd plaats tegen de achtergrond van zowel de organisatie - haar doelen en strategie - als van het individu met zijn talenten en ambities. 

Wisselwerking

HRMotion onderstreept het belang van duidelijke lijnen en heldere communicatie binnen organisaties en tussen organisaties. Wij richten ons daarom sterk op de synergie tussen directie, managers, individuele medewerkers ťn klanten.

Blijvende verbeteringen

Passend in onze integrale benadering is dat wij grondig ingaan op de aanleiding om ons in huis te halen. Het aanpakken van uit hun context geÔsoleerde problemen beschouwen we als weinig effectief. Door de werkelijke oorzaken te achterhalen, realiseren we blijvende verbeteringen.

Advies tot en met implementatie

Wij willen u graag advies geven, maar het werkelijke resultaat staat of valt met een goede realisatie. Dat kan betekenen dat we u ondersteunen met projectmanagement. Maar ook dat we uw mensen leren het zelf te doen.

Site map Links Contact Kijken naar Kunst Conflictbemiddeling Coaching Loopbaanbegeleiding Startende ondernemer Outplacement Projectmanagement Ons profiel Home